28 March 2011

Nur Kasih The Movie, I'm Coming.....!!!

Haha... Tak sabar nak tunggu kemunculan movie nie, drama yang menarik perhatian sekelompok besar rakyat Malaysia untuk feeling2 nie akan muncul dalam bentuk filem pula... Pergambaran juga telah mula dijalankan pada 20 Jun 2010 dan bakal disiarkan dipawagam :19 Mei 2011.. Kalau nak tengok filem melayu nie, kena buat survey dulu.. Last tengok filem melayu kat pawagam, Hantu Kak Limah Balik Rumah, satu panggung wayang gelak, lawak2.. Sampaikan sekarang, masih kekal lagi trademark dalam filem tu, 'kita bakor jea'.... :0 Dengar kata ada saja gimik dalam filem nie, Adakah isteri Aidil telah meninggal dunia? Adakah Aidil adalah tetap jodoh bagi Nur Amina॥? Semuanya pasti terjawab dalam filem इनी? Kabir Bhatia telah berjaya mencuri HATI setiap rakyat Malaysia sehinggakan filem ini begitu di nanti2kan oleh setiap kaum di Malaysia, wah2, dasat tu, hee... Tetap ada filem2 melayu yang kurang kualiti, rasa rugi, sebagai penonton yang mengharapkan sesuatu tak mendapat kepuasan yang di inginkan, adoi2... Tapi tetap tabik spring kat Mamat Khalid yang berjaya menghidupkan industri perfileman negara dengan filem2nya yang hebat... Memang tak boleh lupa watak usop (kiri) dalam filem tu.. Apa yang penting kata usop, kena ada 'english education' hee Berbalik pada Filem Nur Kasih The Movie, diharap filem ini tidak mengecewakan dan pastinya filem ini adalah kesinambungan kisah Nur Kasih dalam drama dimana pengakhiran ceritanya, Adam berjaya mendapatkan kembali cinta dari Nur Amina dan Aidil juga begitu berjaya mendapatkan kembali kepercayaan isterinya Aliya Chayok Industri Perfileman Negara॥!! (",)
video

2 comments:

chanz said...

anda ditag!!! haha jom join contest. btw weh tukaq url blog aku weh..blog tu dah malware.


http://chanzandtheblog.blogspot.com/2011/04/ano-toki-wa-2-aku-skptm-dan-zaman-kanak.html

Amin Zaki said...

di tag..? contest ape hakim oi..?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...