27 April 2011

Filem Di Larang Masuk, Ending citer, adoi2.....!!


pagi tadi baru abis presentation final exam untuk subjek behavioral science, so, supaya nak ilangkan tension, keluar la ngan kawan serumah nie....

sebenarnya tak rancang pun nak tgk wayang, tapi di sebabkan kawan ni nak sangat2 blanja, ape lagi, join jea la, dah orang nak belanja, hehe....

masuk je dalam panggung, alamak, 4 orang ja..!! (boleh lawan filem 2 alam nie), adoi2... takpe2, layan gak la.... permulaan cerita agak lama, tp ok la.... efek bunyi boleh tahan la, ada gak la babak seram yang buat kawan sebelah nie dah tutup mata dgn jari, haha.... lawak btol...

layan punya layan, ingatkan ending citer gempak (mengharap giler), tapi, YA ALLAH, adoyai, rasa macam nak cabut jea kerusi dalam panggung tu baling kat skrin, huuu.... starting dah ok (ok la jugak), tapi babak ending, menyedihkan.... nasib baik lakonan ronnie (isma yussof) agak membantu pelakon yang lain, kalu tak, lagi la hancus, huuu..

tapi takpe, percubaan yang baik, len kali pk la ending yang best skit, huu... keep it up, cuba lagi ok, huu.. dalam hati berkata,"nasib baik la kawan blanja, sejuk la balik hati" haha...

6 comments:

MySympBios2011 said...

kawan ke?>hehe

chanz said...

nama pun dilarang masuk...hang masuk watpa!!!! hahahaa...2 alam lg ramai la member aku masuk 5 orang! 2 alam menang!

chanz said...

btw nur kasih konfom ramai nanti walopun maybe tak best

Amin Zaki said...

haha, asal hakim, tak best nur kasih nanti.??

msredcheesecake said...

Sape punya karya citer ni...kutipan mesti slow sbb xde kuar paper pun pasal kutipan nye...nasib baik xgi tengok...

Amin Zaki said...

haha, tu la, ape2 pun, kita kasi sokongan moral utk industri perfileman kita, hehe....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...