09 April 2011

SapE MahaRaja Lawak...??




maSuk miNggu nie, para peserta dah nampak peningkatan masing2.....


Kalau minggu pertama dulu JOZAN kena tegur, minggu ni dah mula improve skit.. mungkin diaorang terlalu kondifen, itu yang buat diaorang ter'OVER' yakin, hehe.. bukan diaorang tak bagus, mungkin lambat panas kot, ape2 pun, jozan tetap antara yang terbaik...


tapi NAbil tetap maintain, walaupun dengan gosip2, turun naik, lawak tetap maintain mcm dulu.. walaupun filem2 nabil tak berapa nak menjadi, tapi lawak slumber nabil tetap masyuk macam dulu, hehe... persaingan sihat macam ni la yang kita nak, semua berusaha untuk memberikan yang terbaik... sepah & jambu pun ape kurang hebatnya, layan gak, hehe....


ape yang penting sekarang, di harap para peserta kekalkan dan berikan yang terbaik untuk setiap persembahan anda, jom layan video bawah nie (maharajalawak minggu 1_NABIL), LaYaN........ hehe....

video

6 comments:

amny said...

tersesat kat sinii..so folo je laa..^^

maila singgah blog amnii
http://limelog.blogspot.com/

Amin Zaki said...

haha... tq2, follow jgn tak follow, skang biz skit ngan EXAM, lambat nak update blog...

chanz said...

of cos la JAMBU yang menang bro......they are very talented i must say. even they do not win, i say THEY SHOULD WIN

Amin Zaki said...

haha... jambu byk action dari bercakap, aku xde pilihan rasmi sape yang nak menang, tp setiap minggu aku akan tggu SEPAH, JAMBU, JOZAN n NABIL, stylo giler diaorang nie, hee..

MySympBios2011 said...

vote for amir!wtf!!!!haha

Amin Zaki said...

haha.... aku rasa amir yang juara nanti, haha....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...