16 May 2011

BEN ASHAARI BICARA CINTA SEKALI LAGI


Haish, segmen Ben Ashaari mana Amin Zaki boleh lepas, hehe.... Sesape yang nak join segmen ni, klik kat gambar kat atas yea, cepat2, kul 12 malam nie akan tutup segmen nie, huu....

Bicara CINTA:

- Erm, macam mana nak start nie? (idea2), hehe....

- Alhamdulillah, sekarang nie, hubungan Amin Zaki dgn My VoCheLLe dah nak lebih 2
tahun, rumah kami dekat2 jea (kalau jalan kaki ada gak dalam 15 minit, kalau jogging kira 5
minit la, (hehe)

- Kalau boleh tak suka sangat nak heboh2, kawan2 pun byk yg tak tau, senyap2 sudah, lain la
kalau dah kawin, nak heboh satu dunia pun Amin Zaki sanggup (mcm artis la pulok), hehe..

- Nama sebenar My VoCheLLe ialah Nooraziatuliza (panjang bebenor).

- Kenapa panggil My VoCheLLe?? Vochelle tu nama coklat yg si dia suka, hehe...

- Si Dia seorang yg simple, suka pantai, suka char koey teow, sangat2 suka makan IKAN, hoho....

- Apa yang penting, doakan kebahagiaan kami dan semoga berkekalan hingga akhir hayat ya...

- Macam biasala, kalau tak buh gambar tak lengkap la pulak kan, ok la, Amin Zaki kasi satu
gmbar jea la ya (special tuk post nie, hehe), gambar ni kat masa kat Pantai Merdeka:



ASSALAMUALAIKUM.... :)

11 comments:

missina said...

wahhh,,,bahagianya tgk kamu,,,secocok sgt,,,jglah perhubungn sebaiknya,,,

Amin Zaki said...

hehe.. sbenarnya nak senyap2 jea, nanti kawin amin zaki jemput ya, hehe... thanks ya.... :)

Pitt said...

pewit amin...xsalah lagi apa yg ak syak selama ni..haha...xgtaw ak pon..hahaha

Amin Zaki said...

haha... bukan aku taknak bgtau mat pit, diam2 sudah... nak buat ape kecoh2 kan, huuu.....

Kyra said...

as salam datang dari belog BA...
SWEET KAPEL LA KORANG NI..
BAGAI PINANG DIBELAH DUA

Cik Kamoo said...

sweet couple!!

Amin Zaki said...

- kyra: hehe, thanks ya.. pinang oh pinang...

- cik kamoo: thanks. :)

Rahmad said...

so, sweet..
hehe..
smoga berkekalan..

wanie misa amane said...

setiap pasangan mempunyai pengalaman percintaan yang berbeza-beza dan cuma pasangan tu je tau isi hubungan mereka kan ?

:: umi kalsom :: said...

sgt sweettttt!!! :)) smoga brkekalan....

satusoff said...

salam..amin setakat yang aku tau x penah plak hang cita pasal si vochelle waktu kita dok satu taman kat alma jaya. ni taman lain ke? hang dh pindah eh.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...