26 May 2011

BEN ASHAARI AJAK SERBU BLOG BARU


Assalamualaikum, setelah penat berkerja di Cardiac Care Unit (CCU) (ari ni syif pagi), Amin Zaki nak merehat2kan diri dengan join Ben Ashaari punya segmen nie, hehe....

Tak mau citer panjang, sesaper nak join segmen nie, korang klik jea gambar kat atas ye...

Syarat: Follower mesti bawah dari 1000 orang, okeh.. tepat jam 12 tgh malam nie
(26.5.2011, segmen ni akan di tutup)

Marilah kita merapatkan ukhuwah sesama muslim ya..

Kalau Amin Zaki tak letak gambar tak sah, hee... ni gambar masa keja kat CCU, hehe....

Assalamualaikum... :)




28 comments:

OnE_nIeZuKa said...

assalamualaikum..
salam perkenalan...

Haris Kaito said...

singgah dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!

Salbiah Zakeri said...

singgah sini..eheee :)

Amin Zaki said...

thanks singgah, lau suka, follow, jea, hehe...

kim heeruul said...

gua singgah sat..^^

::Mastura Zakaria:: said...

jalan follow kat sini....

Fauzie Jasmani said...

Abg Ben ajak serbu Blog baru nih!hehe

UpProfits Latest Entry : Isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara | Kita yang popularkan Blog dan FB Hina Islam

ceriteraliyana said...

terjah sini~~
jemput ke bl0g CL`

salam perkenalan! ^^

GadisARMY said...

rizz serbu n folo! :)

Siti Suriani said...

hye...salam kenal. :P

Anna Boleyn said...

1st time dtg sini dr blog ben. jom jln2 blog kte blk jom. :)

Fadzmie Mohamad said...

Serbu dan follow terus! :)

fadzmiemohamad.com

Cik Nathrah said...

huhu. rajin betol abg ben ni buat belog byk2

Amin Zaki said...

thanks byk2 sebab sudi singgah, Nice to meet you all...!! salam ukhuwah..!!

Amin Zaki said...
This comment has been removed by the author.
Siti Suriani said...

zaki lagi 3 org nak kejar jadi 100 followers! hehe

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan..

singgah sini dtg menyerbu & followed belog ni.. :)

hepi blogging =)

::Mastura Zakaria:: said...

org bm kat mana?

akutetapaku.com said...

wlupun tak sempat nk join tp takpe serbu gak rakan blogger dan bc n3.....
serbu ramai2!!!!!!!!

http://akutetapaku85.blogspot.com

Amin Zaki said...

thanks semua ya, salam perkenalan, salam ukhuwah :)

osHin said...

serbuuuuuuuuu

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..

Blogger baru Nadh datang menyerbu ni.. **muka tersipu malu**

Salam singgah. salam ziarah dari nadh ya.. jaga diri. :D
Sambil kongsi Pilihan VS Paksaan

Golden Rose said...

tak sempat nak join tapi nak serbu gak...salam perkenalan....jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

fRaMe+LenSeS said...

aiippp.. aipp..

Nadh datang lagi. hehehe..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

muhammadfathimarzuki said...
This comment has been removed by the author.
muhammadfathimarzuki said...

wah da jmpe, salam perkenalan~

pRiNCe said...

datang serbu blog ni...:)
kalau prince nak bag rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

fieda said...

datang serbu blog ni...

NAK FM..?JOM TERJAH!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...