30 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOGGER BARU


BEN ASHAARI GEGAR BLOGGER BARU

Uit, rasa macam nak join gak la abg ben punya game nie, hehe... otai giler abg ben nie, mesti ada jea yang nak di bincangkan oleh abg ben, setiap masa, setiap saat, sampaikan saya terfikir,'abg ben ni tido, makan, mandi ngan laptop ka..?' hehe... stylo2.....

sorry la lambat skit join contest nie, sebab last minute punya join, saya kasi besar punya gambar abg ben kat atas, hehe...

wokeh abg ben, keep it up, cayalah la sama lu abg ben, chayok2...!!! assalamualaikum...... :)


2 comments:

nabihancakap said...

nak mai gegar. jom cakap2!!

Amin Zaki said...

hoho....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...