01 May 2011

WAJIB tengok video nie dan nilai sendiri...



video


Assalamualaikum... ada sape2 pernah tgk video nie..? Mungkin ada d antara kita yang dah tgk video ni sebelum nie... saya tengok video ni pun dari saudara Faris di facebook...

Apa yang pasti dari video ni, sejarah dah berubah segala2nya.... kita telah di kaburi dengan fakta2 yang agak bercelaru sejak dari dulu lagi, hingga sekarang tiada siapa yang berani untuk mempertikaikannya....

walau bagaimanapun, kaji dulu video ini dan anda perlu menilai sendiri ape yang anda paham dari video ini.... kalau video di atas still tak boleh tgk, cuba klik di sini (masukkan akaun fb anda)

Daripada Abu Sa'id al-Khudri r.a. berkata: Saya mendengar Rasulullah s.a.w. bersabda, "Barangsiapa melihat kemungkaran, maka ubahlah dengan tangannya, jika tidak mampu maka ubahlah dengan lisannya, jika tidak mampu maka (tolaklah) dengan hatinya dan perkara tersebut adalah selemah-lemah iman," (Riwayat Muslim)

3 comments:

Abu Huzaifah said...

salam...video ni dah lame bro...ada mamat dah busted kan pun video ni...mamat leokid...yang pembuat asal video ni Brofat dah tutup pun blog die...leokid ade lagi blog...gi carik...video ni dah boleh kata salah...jadi janganlah dok sebar lagi...takut jadi fitnah

Amin Zaki said...

tu la, sebenarnya nak dapatkan kepastian, ari tu cuba buka blog asal brofat nie, tp dah d padamkan, tu la, maknanya d sini, kita kena pandai menilai, thanks for ur advice bro..!

Amin Zaki said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...