05 June 2011

Mai BacA: TOP 10 Artis YouTube (Malaysia)...!!

Assalamualaikum..

Okeh, Amin Zaki taknak taip panjang2, hampa tengok ja video nie, hehe.......


Kalau tak boleh tgk video atas, Klik SINI...


Tu dia, Ranking NO. 1, sapa lagi kalau bukan MAT LUTFI..!!


1. Mat Lutfi - Klik SINI utk tgk video2 dia
Ni FB dia, Klik SINI

Dia ni memang best, kelakar + kreatif, hehe....
Ape yang penting, setiap video ada pengajaran, baguih2....!
Loghat utara adalah salah satu tarikan...
Tu sbb Amin Zaki terpanggil nak tgk video dia, hee...


2. Anwar Hadi - Klik SINI utk tgk video2 dia
Ni FB dia, Klik SINI

Dapat tau pasal Anwar Hadi ni pun dari video Matlutfi "Serta Paksa"
Kebanyakan video dia lebih dalam bahasa inggeris..
Apa yg penting, Kedah mari, hehe....


3. Maria Elena - Klik SINI utk tgk video2 dia

Ni salah satunya perempuan dalam ramai2 laki...
Tak minat sangat tgk video dia, oppss, hehe....


4. Aiman Azlan - Klik SINI utk tgk video2 dia

Aiman nie ea, erm....
Video dia pun ada gak dalam Bahasa Inggeris....
Ok la, boleh tahan, hehe....


5. Polkadot Doughnat - Klik SINI utk tgk video2 dia

Pernah tengok video dia nie, cakap dalam loghat ganu...
Isi ada, tapi tak berapa menarik la video dia, huuu...


Okeh, itu jea nak Amin ZAki nak kongsi ari nie, hehe...
ape2 pun, Setiap orang mempunyai kelebihan masing2, hehe..
Thanks yea baca entry ni.... :)
Nak layan video Matlufi jap, hoho..

Assalamualaikum....

8 comments:

haslinda said...

kte pnah tengok vid mat lutfi tu. suke sgt. kreatif, bersahaja and ada moral value.

Aiman Ariffin said...

semua pun ada character masing2. awesome oh dia orang :)

NOOR FATIN said...

xkenal pun aiman azlan dan polkadot tu..errr nak kena cari video dia ni. hehe

chanz said...

kata top 10 awat lima jaaa??? or ada part 2?? hahahaha

Amin Zaki said...

oh,kalau nak tgk video, klik je link kat situ,hanya listkan top 5 jea, hehe....

muhammadfathimarzuki said...

tengs 4 d info. . .huhu. . .:)dowg mmg best~

Belog MTT said...

Nice entri.. :)

YUSLI MUSTAFFA said...

amin , artis penyanyi lelaki paling top sape ek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...