18 May 2011

PakaR TinTa CINTA: Semua Rahsia Lelaki & Perempuan TERBONGKAR..!!!


hAri ni Amin Zaki nak promote web nie: Tinta Cinta, hehe....

Kalau sesape yang rasa nak mendalami lagi ilmu cinta nie, boleh la beli buku nie melalui laman web.

Sedikit sejarah latar belakang penulis buku nie: beliau masih lagi belajar di Universiti, dalam masa yang sama beliau berkesempatan untuk menulis buku nie atas dasar pengalaman dan juga kajian2 yang telah beliau lakukan (dasyat nieh).

Ok, secara ringkasnya, buku ni ada 3 siri:

1) Menyelongkar kuasa di dalam diri anda.
2) Bagaimana mahu menawan cinta idaman anda.
3) Membongkar rahsia mengenali diri lelaki


Cepat2, sape tak beli rugi nie, hehe...

Sesape yang rasa nak beli or nak survey2 dulu, Klik SINI untuk tgk web tinta cinta tu or sesape nak tgk Facebook Tinta cinta nie, leh klik SINI ya...

Atau kalau kamu nak bertanya secara langsung dari agen jual buku nie, klik SINI..

Amin Zaki doakan: Semoga berbahagia dengan pasangan masing2 ya...!!

Assalamualaikum... :)

8 comments:

❀Hanim_RosLan❀ said...

peminat novel cinta gak ke?heheh

Amin Zaki said...

xde la, ni nak tolong promosi ja nie, huu

Pitt said...

amin dah start dah jiwang..hahaa

Amin Zaki said...

haha, mana ada, aku menolong org promosi ja nie, hoho

fathiahRAIHANA said...

bru habes spm ton lepas . hee .
skrg msuk f6 da tade mood nk bc bku lain =.="

syrupmasin said...

org bercinte je lah bole bace buku nih..haha

chanz said...

sapa yang pakar skang ni? ahaha

Amin Zaki said...

pakar cinta, rujuk rusydi jamaluddin... haha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...